LDaaS - Legal Department as a Service

En skräddarsydd tjänst till just din verksamhet

Avtalsfrågor, anställning, policy, dataskyddsfrågor, … Ditt företag ställs framför många olika juridiska frågor och utmaningar. Det tar ofta bort ditt fokus från det du bör lägga din uppmärksamhet på. För ofta väljer företagen att vänta med att hantera en juridisk fråga eller missar att identifiera risker som involveras när ett avtal förhandlas. Konsekvenserna kan bli både dyra och tidskrävande. Samtidigt behövs en jurist inte för att hantera alla juridiska frågor.

Med vår tjänst finns vi tillgänglig och bistår dig när du behöver det. Du fokuserar på att få din verksamhet att växa. Vi tar hand om de juridiska frågorna. Vi är praktiskt inriktade och proaktiva i vårt arbete. Eftersom vårt samarbete börjar med en juridisk kartläggning av din verksamhet vet vi vilka dina behov är och kan svara bättre på dina frågor. Med kunskap om din verksamhet garanterar vi att inte försvåra en affär utan finns för att identifiera och minimera dina risker.

Juridisk kartläggning

Genom en juridisk kartläggning utreder vi det juridiska läget av ditt företag. Undersökning utförs dels elektroniskt, dels när vi träffar ditt företag. Du svarar på ett antal frågor som hjälper oss att kartlägga vilka brister som kan finnas i bolaget. Vi undersöker företagets struktur, policies samt efterlevande av tvingande föreskrifter. Det leder till rekommendationer på konkreta åtgärder när vi anser att detta behövs. Vi förklarar även vilka andra brister som vi noterat samt vilka lagliga risker som dessa innebär.

Kartläggningen passar såväl nystartade bolag, små tillväxtföretag som större bolag.

Din egen LDaaS

Du får allt det följande:

 • En egen juridisk avdelning i form av en tjänst
 • En juridisk avdelning praktiskt inriktade och proaktivt kring dina frågor
 • En juridisk kartläggning av var ditt företag befinner sig samt vilka behov det har
 • En partner som känner ditt företag och som finns där för dig när du behöver det
 • En grupp jurister och experter som företräder ditt företag i alla juridiska ärenden som ditt företag hänvisar till oss
 • Tillgång till ett omfattande utbud av juridisk expertis
 • En förutsägbar prissättning
 • Ring oss för att veta mer om tjänsten
  08-519 71 800

  eller ta kontakt med oss i formuläret nedan. Till frågeformuläret.

  Kontakta oss

  Ring: 08-519 71 800

  Email: contact[at]egljuridik.se
  Web: www.egljuridik.se

  Adress: Skodonsvägen 6 (endast postadress)
  Adress: 126 77 Hägersten

  Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
  Behandling av personuppgifter
  Genom att skicka in min fråga godkänner jag att EGL Juridik får lagra min fråga och eventuella personuppgifter angivna i formuläret.