Juridisk kartläggning

Juridisk kartläggning - Håll koll på ditt juridiskt läge

Avtalsfrågor, anställning, policy, dataskyddsfrågor, … Ditt företag ställs framför många olika juridiska frågor och utmaningar. Vi hjälper att ta reda hur ditt juridiska läge ser ut. Du får en tydlig bild av var du befinner dig, det du måste åtgärda samt hur du kan minimera dina risker utan att påverka din verksamhet. Vi föreslår endast nödvändiga förändringar utan att glömma andra åtgärder som inte behöver prioriteras.

Genom en juridisk kartläggning utreder vi det juridiska läget av ditt företag. Undersökning utförs dels elektroniskt, dels när vi träffar ditt företag. Du svarar på ett antal frågor som hjälper oss att kartlägga vilka brister som kan finnas i bolaget. Vi undersöker företagets struktur, policies samt efterlevande av tvingande föreskrifter. Det leder till rekommendationer på konkreta åtgärder när vi anser att detta behövs. Vi förklarar även vilka andra brister som vi noterat samt vilka lagliga risker som dessa innebär.

Tjänsten Juridisk kartläggning initierar ofta ett längre samarbete genom vår tjänst LDaaS - Legal Department as a Service. Med denna tjänst finns vi tillgänglig och bistår dig när du behöver det så att du fokuserar på att få din verksamhet att växa medan vi tar hand om de juridiska frågorna, allt till en förutsägbar prissättning.

Kartläggningen passar såväl nystartade bolag, små tillväxtföretag som större bolag.

Ring oss för att veta mer om tjänsten
08-519 71 800

eller ta kontakt med oss i formuläret nedan. Till frågeformuläret.

Kontakta oss

Ring: 08-519 71 800

Email: contact[at]egljuridik.se
Web: www.egljuridik.se

Adress: Skodonsvägen 6 (endast postadress)
Adress: 126 77 Hägersten

Ditt meddelande har skickats. Vi kontaktar dig inom kort.
Behandling av personuppgifter
Genom att skicka in min fråga godkänner jag att EGL Juridik får lagra min fråga och eventuella personuppgifter angivna i formuläret.